VÅRA VENUES

Hasselbacken 1765

Hasselbacken – storslagna event i historisk miljö

På Hasselbacken har människor träffats för att fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Fester, bröllop, möten, födelsedagar och mysiga övernattningar i en historisk miljö med otrolig utsikt över Stockholms inlopp. Storslagna salar och mötesrum som är utrustade med högklassig teknik, en ljuvlig trädgård, vackra terrasser och sköna rum. En svårslagen kombination!

Hotellrum – 113 
Mötes- och eventytor – 8 
Hazeliussalen – 335 kvm + terrass 200 kvm 
Restaurang – plats för 170 sittande gäster  
Chambre separée / Terrass / Trädgård 

Cirkus – alla förtjänar en egen scen

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm vill vara ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande. Vår ambition är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser – oavsett om ni vill ha en föreläsning, mässa, eller galafest. På Cirkus finns det två stora scener som kan utnyttjas på många olika sätt och går att förändra efter behov. Restaurangen har ett kreativt och modernt kök, inspirerat av vad Cirkus en gång var.

Cirkusscenen – 1750 stående, 1644 sittande, 500 middag 
Nya Cirkus scen – 784 sittande gäster 
Festvåningen – 70 sittande gäster 
Mingelytor / Champagnebar / Chambre separée

Backstage – från svitfest till hotelltakeover

Nyöppnade boutiquehotellet Backstage Hotel har en air av mystik och ger en smygtitt in i artisternas mytomspunna värld. Här skapas berättelser och långvariga minnen i en konstnärlig miljö med stark koppling till samtida kultur. Våra sviter och loft är perfekta för privata och exklusiva evenemang och möten men inbjuder till både förmingel och efterfester.

Alla våra rum är unikt inredda med noga utvald design av några av världens främsta kreatörer.

Hotellrum – 45
Loft och sviter – 12

Konsthallen – avslappnad miljö utan krusiduller

God mat och nyfiken konst på hög nivå i avslappnad miljö utan krusiduller. Ambitiöst utan att vara pretentiöst. Bageriet serverar bakverk och matiga bullar både till frukost och lunch. Varför inte avsluta arbetsdagen, eller börja kvällen, med bubbel och något gott i Konsthallens intima chambre séparée? Det tycker vi att ni är värda.

Restaurang – 40 sittande 
Chambre separée – 16 sittande

Pop Story – fest och upptåg i popkulturell miljö

Välkomna till Pop Story! Här står festligheter och roliga upptåg på menyn. Samla ihop era kollegor och kliv in i ett myller av populärkultur från 70-talet fram till idag.

Greppa micken i karaokerummet, spela beer och cava-pong eller släpp loss och dansa tills morgonen gryr. Vi löser allt från DJ’s till lekledare – på Pop Story kan allting hända!

Mingel – 220 gäster 
Karaokerum – Ca. 12 gäster

Gasometer – arena och evenemangslokal som öppnar 2026

2026 öppnar vi en ny arena och evenemangslokal med spektakulär arkitektur i Norra Djurgårdsstaden. Ta din föreställning eller event till nästa nivå med den senaste teknologin i branschen. Med optimala vinklar för åskådning, oslagbar akustik och komfortabla sittplatser, sätter vi ribban för vad en arena-upplevelse kan vara 2026.

Theatre – 1500-1740 gäster
Dome – 800-1000 gäster