CIRKUS ARENA & RESTAURANG

Med anor från 1892

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm vill vara ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande. Cirkus är en klassisk plats där människor träffats på otaliga föreställningar, mässor, konserter, konferenser och middagar genom åren. Idag är Cirkus norra Europas största privatteater och en komplett anläggning. Här ryms Cirkus stora scen i historisk miljö, och hypermoderna Nya Cirkus.

Cirkus Arena & Restaurang har mingelutrymmen för flera hundra gäster, stora ytor för utställare och en fantastisk festvåning – välkommen till ett Cirkus med tusen möjligheter.

CIRKUS SCENEN

Cirkusscenen står öppen för många typer av arrangemang. Konferenser, kongresser och mässor dagtid är inget hinder för en galamiddag kvällstid.

 1750 stående | 1644 sittande | 500 middag

Crown Hasselbacken

NYA
CIRKUS

Nya Cirkus finns för er som saknar men förtjänar en egen scen. Kombinera Cirkus klassiska miljö med en flexibel och modern mötesplats.

784 sittande gäster

FESTVÅNING

Cirkus nyrenoverade festvåning! Välkommen in via egen entré med separat garderob och WC. Våningen rymmer även ett chambre séparée.

70 personer | 10 personer (chambre séparée)

Crown Hasselbacken

LIVEMODERN

Senaste tillskottet är en scen i Cirkus Restaurang som heter Livemodern, en perfekt scen för liveband, DJ eller samtal under middagen.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Crown Hasselbacken

Vill du veta mer om Cirkus Arena & Restaurang?

Tveka inte att kontakta oss för mer information, tillgänglighet eller en visning av lokalerna. Vi hjälper er gärna att hitta rätt lokal för ert evenemang!

CIRKUS RESTAURANG

Cirkus restaurang – ett kreativt och lekfullt kök, inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var.

Cirkus Restaurang kan nyttjas till frukost, luncher eller middagar, främst i mingelform. Varför inte avsluta dagen vid Cirkus nya, gigantiska, bar?

Evenemang på Cirkus kan även kombineras med våra andra restauranger – hos Cirkus Venues kan vi ta emot såväl stora som små sällskap.