HASSELBACKEN

Möts på Hasselbacken

På Hasselbacken har människor träffats för att fira livets alla tillfällen sedan mitten av 1700-talet. Fester, bröllop, möten, födelsedagar och mysiga övernattningar i en historisk miljö med otrolig utsikt över Stockholms inlopp. Storslagna salar och mötesrum som är utrustade med högklassig teknik, en ljuvlig trädgård, vackra terrasser och sköna rum. En svårslagen kombination!

Kombinera mötet i våra vackra salar och rum med åkattraktioner på Gröna Lund, AW med grymma DJs eller en föreställning på Cirkus. Givetvis finns också övernattningsmöjligheter på Hasselbacken med totalt 113 hotellrum.

HAZELIUS

Att gå in i den spektakulära och omtalade Hazeliussalen på 335 kvm känns som att gå tillbaka i tiden. Här löper ståtliga pelare längst med det handmålade trätaket med antika takkronor. Ljuset från den 240 kvm sammanhängande stora terrassen lyser in genom de praktfulla fönstren.

Hazeliussalen tar upp till 300 personer

Crown Hasselbacken

CROWN

Speglar och kristaller i kombination med rött och guld. Crown har en kunglig känsla på 227 kvm.

Crown tar upp till 150 personer

Crown Hasselbacken

TIARA

Om ni är ute efter en föreläsningssal eller rum för biosittning passar Tiara perfekt.

Tiara tar upp till 96 personer

KING

4 m takhöjd ger de 68 kvm en betydligt större känsla. Avnjut fikat på balkongen med utsikt över Hasselbackens trädgård.

King tar upp till 70 personer

Crown Hasselbacken

QUEEN

I anknytning till King finner vi konferensrummet Queen. Även här kan du njuta av frisk luft eller fikapaus på den gemensamma balkongen.

Queen tar upp till 70 personer

Crown Hasselbacken

Mötesrum för upp till 30 personer

Prince, Princess och Lady heter våra tre mötesrum som kan ta upp till 30 personer fördelat på 35 kvm vardera med möjlighet till olika sittningar. I Lady hittar du en 75 tum skärm ”The Frame”, Logitech webbkamera, och digitalt ”blädderblock” från Samsung.

På Hasselbacken finns även ett flertal mindre mötes- och arbetsrum perfekta för grupparbeten, workshops eller mindre möten. Vi har även en vinkällare, ytor för co-working och en gigantisk trädgård. Vårt team hjälper er gärna att hitta rätt lokal!

MAT & DRYCK

På Hasselbacken står mat, musik och firande alltid i fokus. I vår anrika restaurang på Djurgården erbjuds klassiska rätter med en modern touch.

Umgås avslappnat med vänner, familj och kollegor till god mat och dryck på Hasselbacken. I Hasselbackens restaurang serveras både frukost, lunch och middag varje vardag. På helgerna bjuder Stockholms bästa dj:s på musik under brunchen och middagen. Och våra bartenders står redo för att servera härliga drinkar efter en lång dag av möten.