BACKSTAGE HOTEL

Backstage Hotel – ett boutiquehotell i Stockholm

På Djurgården ligger Backstage Hotel Stockholm på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. Hotellet erbjuder både kultur och musik och ett flärdfullt och lyxigt boende av högsta klass.

Rummen, sviterna och loften har renoverats med utmärkande design, spektakulära detaljer och noga utvald samtida konst för att bidra till en känsla utöver det vanliga. Huset är från 1880 och rum och sviter med vackra, återskapade takbjälkar samt utsmyckade kakelugnar.

ANTAL RUM

45 rum och 12 sviter – på Backstage skapas minnen i en miljö med koppling till samtida kultur. Rummen är inredda med noga utvald design.

Crown Hasselbacken

SVITER

Våra sviter kan även hyras för olika typer av företagsevent eller privata tillställningar. Nedan kan du se ett urval av våra sviter.

THE VERANDA

En stor privat veranda och svit med 2 sovrum samt loungegrupp. Verandasviten bjuder in till fest, drömmar och lyxiga möten.

Golvytan är 74kvm + 37kvm (veranda). Sviten har en maxkapacitet på 30 stående.

Crown Hasselbacken

LOFT SUITE

Ta den privata hissen till vår intima loftsvit med estetiskt exponerade takbjälkar. Loftsviten bjuder in till det intima, mysiga och privata.

Golvytan är 61kvm. Sviten har en maxkapacitet på 10 stående.

Crown Hasselbacken

Fåtal rum eller en total buyout?

Oavsett om du planerar en intim tillställning eller en storslagen händelse, erbjuder Backstage Hotel i Stockholm en flexibel upplevelse för alla behov. Med 57 rum och sviter kan du antingen välja att boka ett fåtal rum för en mindre grupp eller gå för en total buyout och reservera samtliga rum på hotellet för en exklusiv upplevelse.

Behöver ni fler än 57 rum? På Hasselbacken, beläget tvärs över gatan, finns ytterligare 113 hotellrum.

 

MAT & DRYCK

Konsthallen är restaurang, butik och café i återskapade byggnaden kallad just Konsthallen på Djurgården.

I en historisk omgivning på Allmänna gränd har vi skapat en samtida miljö och återigen öppnat upp vårt gamla hus för alla att njuta av. Frukost, lunch och middag i vår restaurang och butik följer säsonger, färger och former och kureras utan krusiduller. Konsthallen är restaurangen som hör till Backstage Hotel, men värt ett besök i sig.