Sandra Miller Kinge blir Director of Program and Marketing på Cirkus Venues

22 april 2024

Sandra Miller Kinge utanför Cirkus Arena på Djurgården

Cirkus Venues, en ledande aktör inom hospitality- och evenemangsindustrin, meddelar idag tillsättningen av Sandra Miller Kinge som Director of Program & Marketing. 

Med lång erfarenhet inom marknadsföring, digital försäljning och underhållning har Sandra en bred erfarenhet och ett unikt perspektiv att ge Cirkus Venues. Hennes tidigare roller har inkluderat ledande befattningar i både nationella och internationella företag, med en innovativ approach till digital utveckling, varumärkesbyggande och affärsutveckling.  

– Jag är oerhört stolt att få vara en del av Cirkus Venues med branschens absolut bästa medarbetare. Här finns långsiktiga ambitioner om att stärka destinationen på Kungliga Djurgården samt Cirkus Venues och dess produktutbud, alltid med gästens upplevelse i fokus. Jag ser fram emot främja tillväxt, utveckla programutbudet och att få skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster, säger Sandra Miller Kinge.

Cirkus Venues med nya VDn Satu Andersson ser fram emot att ha Sandra som en del av ledningen i bolaget. 

– Sandras omfattande erfarenhet av att leda inom produktutveckling, marknadsföring och digital tillväxt kommer vara en viktig del av vår satsning framöver, när vi stärker vår position genom strategiska programinitiativ. Jag är väldigt glad att hon i början av året valde att bli en del av Cirkus Venues säger Satu Andersson, VD Cirkus Venues.