VÅRA RESTAURANGER

Restauranger på Djurgården

På Djurgården finner du ett brett utbud av restauranger som passar alla smaker och önskemål. Oavsett om du är sugen på traditionell svensk mat, internationella smaker eller otroliga vego-rätter. Hyr en chambre séparée, festvåning – eller varför inte en hel restaurang?

RESTAURANG HASSELBACKEN

Chambre séparée | Terrass & trädgård

På Hasselbacken står mat, musik och firande i fokus. I den anrika och renoverade restaurangen erbjuds klassiska rätter med en modern touch.

Crown Hasselbacken

CIRKUS RESTAURANG

Chambre séparée | Festvåning | Chef’s Table

Cirkus restaurang är ett kreativt och lekfullt kök, inspirerat av det udda och oväntade som Cirkus en gång var, med en förkärlek till vegetariska rätter.

KONSTHALLEN

Chambre séparée

Konsthallen är restaurang, butik och café. I en historisk omgivning på Allmänna gränd har vi skapat en samtida miljö för alla att njuta av.

Crown Hasselbacken

POP STORY

Karaokerum

Pop Story är en interaktiv värld för alla generationer med mat, design, musik och konst som inspirerar dig att festa, sjunga, skratta, äta och dricka.

Crown Hasselbacken

Festvåning, chambre séparée, salar och arenor

Vi erbjuder en mångfald av fantastiska evenemangslokaler, från restauranger och festvåningar till intima chambre séparée, storslagna salar, sviter och scener. Oavsett om det är en privat fest, bröllop eller företagsevenemang, har vi lokaler för att göra ditt tillfälle minnesvärt och speciellt.

HOTELL PÅ DJURGÅRDEN

Kombinera ert evenemang med hotellövernattning på bekvämt avstånd.

I anslutning till våra lokaler finner du nyöppnade Backstage Hotel (57 rum) och anrika Hotell Hasselbacken (113 rum). Totalt tillhandahåller vi 170 hotellrum på Djurgården.