Nya Pop Story – en interaktiv fest i Stockholm för alla generationer

11 november 2022

Välkommen till en interaktiv POPpig värld av mat, design, musik och konst som inspirerar dig att festa, sjunga, skratta, äta och dricka. Nu öppnar Pop Story, en konceptuell restaurang och festupplevelse i anslutning till ABBA the Museum på Djurgården i Stockholm.

– Allt på Pop Story ska vara fest! Vi kommer att bjussa på överraskningar, unn och POPulärkultur 24/7. Alla generationer ska kunna mötas här och fly vardagen en stund med hjälp av nostalgiska musikupplevelser i vår snygga miljö, berättar Sarah Lekmo, restaurangchef på Pop Story.

Restaurangen är uppdelad i två sektioner med scener i båda delarna som gästas av DJ’s, liveband, quizmasters och karaokevärdar. I ena delen finns även ett bokningsbart karaokerum – Pop Tram Karaoke. Alla aktiviteter och interiör är hämtade från populärkulturen från 70-talet fram till i dag. Inredningen som är framtagen av Robert Bohman, är en konceptuell POP-hyllning som inspirerats av 70- och 80-talens färger, former och mönster.

– Vi vill att gästernas alla sinnen ska kittlas. Vår meny består av vår version av svenska klassiker och färgglad “Swedish Fika” samt mängder av cocktails, mocktails och shotbrickor, fortsätter Sarah Lekmo.

Restaurangen öppnar officiellt med stor invigningsfest lördag den 12 november och är bokningsbar för både stora och små sällskap redan nu.

Eat & Drink | Events | Experience | About

Pop Story Restaurang Stockholm

Pop Story är perfekt för möhippor med Swedish fika, fest, karaoke och dans.

Vad
Pop Story – Restaurang och festupplevelse på Djurgården i Stockholm

Popaktiviteter
Karaoke Pop Tram
Norsk karaoke
Cava-, öl-, pop-pong
Pop quiz
POP DJ’s fredagar kl. 12.00–22.00 och lördagar kl. 13.00–16.00
Med mera.

Var
Djurgårdsvägen 68, 115 21 Stockholm

Öppettider
Söndag–torsdag: 11.00 till 21.00, Fredag–lördag: 11.00 till 22.00

BOKA BORD OCH KARAOKE POP TRAM VIA POPSTORY.SE


Om Pop Story

Pop Story är en interaktiv värld för alla generationer med mat, design, musik och konst som inspirerar dig att festa, sjunga, skratta, äta och dricka. En konceptuell restaurang och festupplevelse i anslutning till ABBA the Museum på Djurgården i Stockholm. Restaurangen är uppdelad i två sektioner med scener i båda delarna som gästas av DJ’s, liveband, quizmasters och karaokevärdar. I ena delen finns även ett bokningsbart karaokerum – Karaoke Pop Tram. Alla aktiviteter och interiör är hämtade från populärkulturen från 70-talet fram till i dag. Inredningen som är framtagen av Robert Bohman, är en konceptuell POP-hyllning som inspirerats av 70- och 80-talens färger, former och mönster. Pop Story är del av Cirkus Venues på Djurgården i Stockholm som även driver verksamheterna Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, Konsthallen och Backstage Hotel Stockholm.