Kalle Jangbratt, ny CFO till Cirkus Venues i april

16 januari 2024

Den 1 april tillträder Kalle Jangbratt som ny CFO på Cirkus Venues i Stockholm. Han har en lång och gedigen erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen, bland annat från F12-gruppen och Scandic Hotels, men har under de senaste åren arbetat på ST1 och senast Nordic Retail Group. 

Cirkus Venues bildades i april 2022 och erbjuder några av de mest spännande mötesplatserna på Djurgården. I koncernen ingår Hotell Hasselbacken, Cirkus Arena & Restaurang, Backstage Hotel samt restaurangerna Konsthallen, Pop Story och The Visitors Bistro. Cirkus Venues etablerar också en ny arena för kultur – Gasometer – som beräknas öppnas i början av 2027 och är belägen i Norra Djurgårdsstaden. 

”Jag är både glad och förväntansfull över att få ansluta till Cirkus Venues i april! Det är ett väldigt spännande bolag och det ska bli riktigt kul att jobba på Djurgården igen, 2004 arbetade jag som ekonomiassistent på Hasselbacken vilket gör det hela extra roligt. Att nu 20 år senare börja arbeta som CFO på Cirkus Venues känns mycket inspirerande!”, säger Kalle Jangbratt. 

 ”Jag är så glad över möjligheten att få arbeta med Kalle. Hans breda branschkunskaper kommer bidra starkt till vår utvecklingsresa där vi ska möta högt satta ambitioner och målsättningar”, säger Satu Andersson, VD Cirkus Venues. 

Foto: Privat