VÅRA HOTELL

Hotell på Djurgården

På Djurgården finner du boutiquehotellet Backstage Hotel och anrika Hotell Hasselbacken. Totalt tillhandahåller vi 170 hotellrum på Djurgården.

BACKSTAGE

Design, konst & musik

45 rum och 12 sviter – på Backstage skapas minnen i en miljö med koppling till samtida kultur. Rummen är inredda med noga utvald design.

Crown Hasselbacken

HASSELBACKEN

Anrikt & klassiskt

113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning, och närhet till naturen och upplevelser på Djurgården – Hotell Hasselbacken erbjuder något för alla.

Ett fåtal rum eller en total buyout?

Oavsett om du planerar en intim tillställning eller en storslagen händelse, erbjuder våra två hotell en flexibel upplevelse för alla behov. Med 113+57 rum mellan de två hotellen kan du antingen välja att boka ett fåtal rum för en mindre grupp eller gå för en total buyout och reservera samtliga rum på ett, eller båda hotellen, för en exklusiv upplevelse.

AKTIVITETER PÅ DJURGÅRDEN

Kombinera er övernattning med fantastiska möten och evenemang.

Inom Cirkus Venues finns en rad olika lokaler för storslagna möten och evenemang i alla storlekar. Hos oss kan ni kombinera mötet med roliga aktiviteter så som ett besök hos ABBA The Museum, en föreställning på Cirkus, vinprovningar och scener med plats för artister, DJs och underhållning.